Straathonden (reeks)
m_com_str01
m_com_str06
m_com_str07
m_com_str10
m_com_str11
m_com_str12
m_com_str15
m_com_str18
m_com_str20
m_com_str22
m_com_str23
m_com_str24
m_com_str26
m_com_str29
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Straathonden is een reeks strips die gemaakt zijn voor de Zelfkrant, een maandblad voor daklozen en minima in ‘s-Hertogenbosch.

Het verkopen van het blad voorziet de verkopers van een bescheiden inkomen, en steunt daarmee daklozen in hun streven naar wat meer zelfrespect en minder criminaliteit.

In totaal verschenen tussen 2003 en 2012 100 afleveringen van deze satirische strip. In 2012 besloot ik om mijn (gratis) bijdrage aan het blad te stoppen omdat de meeste verkopers inmiddels tot een groep behoren waar ik te weinig voeling mee heb om over hun wereld satire te kunnen bedrijven.